Dijital Vatandaşlık Eğitimleri Devam Ediyor

Okulumuzda matematik öğretmenimiz Ercan Kısa ve ingilizce öğretmenimiz Mustafa İzbulan koordinatörlüğünde "Dijital Vatandaşlık" projesi çalışmaları belirlenen takvim çerçevesinde devam etmektedir.

Yatay Destek Programı III kapsamında Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyinin ortak finansmanıyla Temel Eğitim Genel Müdürlüğü uhdesinde Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü iş birliğiyle uygulamaya konulan Dijital Vatandaşlık Eğitimi Projesi okulumuzunda içinde bulunduğu Yedi pilot ilde 14 ortaokulda uygulanmaktadır.

Çocukların çevrim içi ortamlara güvenli ve sorumlu bir şekilde katılımlarını sağlamak, çocukları yanlış bilgi, asılsız haber ve nefret söylemine karşı bilinçlendirmek ve çocukların sağlıklı teknoloji kullanımını teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen Proje kapsamında öğrencilerimize yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

21-03-202421-03-202421-03-2024

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 22:57 - Görüntülenme: 297