Etiket Sonuçları: sorgun

Sorgun sanayi sitesi eşrafından ustaların katılımıyla sekizinci sınıf öğrencilerimize yönelik mesleki rehberlik çalışması yapıldı. Değişik mesleklerden ustalarımızı öğrencilerimizle buuluşturmaya devam ediyoruz. Okulumuz konferans salonunda Abdullah ve İsmail usta öğrencilerimizle meslekleri üzerine mini bir söyleşi gerçekleştirdiler. Ustalarımıza teşekkür ediyoruz.

OKULUMUZDA ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERİLEN SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİN DÜNYAYA TEŞRİFLERİ DOLAYISIYLA MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI YAPILDI. PROGRAMDA KURAN TİLAVETİ, SİNEVİZYON GÖSTERİLERİ,İLAHİLER VE KONUŞMALAR YER ALDI.

SINAV KAYGISIYLA NASIL BAŞA ÇIKABİLİRİM

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE

Haz

OKULUMUZ TÜBİTAK BİLİM FUARIMIZ YAPILDI. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE YARDIMCILARIMIZIN,VELİLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN VE DİĞER OKULARDAN GELEN MİSAFİRLERİMİZİN GEZDİĞİ FUARIMIZ HERKES TARAFINDAN BEĞENİLDİ.