Belirli Gün ve Haftalar

İngilizce Öğretmenimiz Mustafa ZİBULAN koordinatörlüğünde, web 2.0 araçları kullanılarak öğrencilerimizin "Dünya Su Günü" kapsamında suyun önemini anlatmak için hazırladıkları afiiş ve videolar.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

İstiklâl Marşımızın kabulünün 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencileri arasında yapmış olduğumuz yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri Okul Müdürümüz Tahsin Akdeniz, Okul Müdür Yardımcımız Hatun Yılmaz ve Türkçe Öğretmenimiz Remzi Şanlı tarafından takdim edildi.

Katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz

Okulumuz Müdür Yardımcısı Hatun YILMAZ koordinatörlüğünde zemin kat girişte "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Haftası" münasebetiyle oluşturulan köşe büyük beğeni topladı. Emeği geçen personel ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

Okulumuzda Velilerimize yönelik Mevlidi Nebi Programı Düzenlendi

Engellilere karşı sorumluluklarımızı hatırlatmak için Salih Paşa Cami karşısından engelliler derneğine kadar ´FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ´katılarak tüm engelli vatandaşlarımıza destegimizi ifade ettik