YOZGAT / SORGUN - Milli Egemenlik Ortaokulu

kültürel Faaliyetler

Okulumuzda Yapılan Kültürel Faaliyeteler

Ock

Voleybol Küçük Erkekler Takımı oyuncusu öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Semra Erdoğdu'yu tebrik ederiz.

Ock

Değerler eğitimi kapsamında Sorgun Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirildi. Huzurevi sakinleri ile bir araya gelen öğrencilerimiz büyüklerini sohbet etme, onları dinleme imkânı buldular.

Nis

OKULUMUZ İDARESİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN ÖRNEK BİR YARDIM KAMPANYASI YAPILDI. TOPLANAN PARA İLE 150 TL LİK 30 AİLEYE (VELİMİZE) ALIŞVERİŞ KARTI VERİLDİ. YAPILAN YARDIMLAR İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ SIKINTILI SÜREÇTE  VE RAMAZAN AYINA KAVUŞMA AÇISINDAN AYRI BİR ANLAM KAZANMIŞ OLDU. OKUL İDAREMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE BU ANLAMLI YARDIM İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA 15 ÖĞRENCİ, 3 ÖĞRETMEN VE 1 İDARECİDEN OLUŞAN EKİPLE İLİMİZ MERKEZİNDEKİ ALPARSLAN TÜRKEŞ HUZUREVİ ZİYARET EDİLDİ. HEDİYLERİN SUNULDUĞU SOHBETLERİN YAPILDIĞI ZİYARETTE UNUTULMAZ ANILAR YAŞANDI

Ara

Hakkâri Şemdinli'de 2006 yılında şehid olan Piyade Er Şuayp Çalışkan'ın Doğanlı Köyü'nde bulunan ailesi ve kabri okul müdürümüz, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizce ziyaret edilmiş, aşr-ı şerif ve hatim duası okunmuştur. Şehidin ailesine Türk Bayrağı okul müdürümüz Tahsin Akdeniz tarafından takdim edilmişti

Ara

Derslerde gayret ve denemelerde başarı gösteren öğrencilerimiz matematik öğretmenlerimiz Ercan Kısa ve Aykut Özkan tarafından yemeğe götürüldü.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığı, Avrupa Birliği ve Avrupa Konseyi ortaklığında yürütülen, "TEMEL EĞİTİM KURUMLARINDA DEMOKRASİ KÜLTÜRÜNÜN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ" için çalışmalarımız devam ediyor. ☑

2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde "Bütüncül okul modeli'nin" gelişmesi amacıyla öğrencilerimizin tasarladığı poster çalışmaları seçimi için yaptığımız anket sonuçlandı.☑

Kas

İlçemiz Ticaret Odası Üyeleri tarafından okulumuzda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize giysi yardımı yapılmştır. Bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

29 EKİM-4 KASIM ARASI KIZILAY HAFTASI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZ BAHÇESİNDE KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. TÜM PERSONEL VELİ VE GÖNÜLLÜ VATANDAŞLARIMIZIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞEN ETKİNLİĞE VERDİKLERİ DESTEKTEN DOLAYI KIZILAY SORGUN ŞUBEMİZ PERSONELİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencilerinin yıl sonu gösterisi
Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu yıl sonu tiyatro gösterisi ve şiir dinletisi velilerin katılımıyla okulumuzun Çok Amaçlı salonunda gerçekleşmiştir.
Görevli öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Sorgun Milli Egemenlik Ortaokulu olarak ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi aileler için ´´Askıda Ekmek Var ´´ Projesiyle Veren el ile alan arasında köprüler kuruyoruz
´´ Askıda Ekmek Var ´´ sorumluluk projemiz okulumuz öğretmen ve öğrenci ve hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile ramazan ayı sonuna kadar 2500 ekmeği ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı planlıyoruz...
Proje kapsamında İhtiyaç sahibi ailelerimiz belirlediğimiz fırınlardan her gün ekmek ihtiyaç larını ücretsiz alıyorlar.
Bize destek veren tüm öğrenci,öğretmen ve hayırsever vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz..

May

OKULUMUZDA YIL SONU KERMESİ DÜZENLENDİ. OKULUMUZUN GİDERLERİNE KATKI AMACIYLA YAPILAN KERMESTE OYUN VE EĞLENCELER DE YAPILDI

Nis

Sorgun Milli Egemenlik Orta Okulu olarak OTİZM haftası dolayısı ile okulumuzun özel eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte Sorgun Bahçeşehir kolejinde çeşitli etkinlikler ve eğlenceler düzenledik.
Çocuklarımız Bahçeşehir kolejinde paten kayma, ebru yapma gibi etkinliklerle hem öğrendiler ve eğlendiler
Bizlere etkinlik sırasında yardımcı olan bahçeşehir koleji rehber öğretmeni Ömer Faruk Doğan beye teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sorgun Milli Egemenlikortaokulu  olarak 19 Mart Salı günü  ´Geleceğe Bir Fidan´ projesi kapsamında okul öğrencileri ve velileri ile birlikte Sorgun Osmaniye mevkisinde agaç dikimi yaptık.
Velilerimiz ,öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte toplam 2000 çam fidanı toprakla buluştu.
Destek ve katılımlarından dolayı Orman İşletme  Şefliğimize , Belediyemize, Okul idaremize , öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

Mrt

Okul Tanıtım ziyaretleri ile lise öğrenci adaylarımız; Yozgat okullarından ;
Yozgat Şehitler Fen Lisesi ve Ayşe Ilıcak Anadolu Kız İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okulların programlarımızı eğitim standartlarımızı daha yakından tanıma imkanı buldular.

"Okul Tanıtım ziyaretleri" sırasında
Öğrenci ve eğitmenlerle tanışıp konuşabilme fırsatı; Okul danışmanları, program koordinatörleri gibi okulların diğer üyeleri ile tanışma fırsatı buldular
Öğrenci adaylarımız bu saye de, ziyarete gelen öğretmenleri ile birlikte en doğru LGS Okul Tercihine karar verme sürecinde, alternatifleri arasında yer alabilecekleri bir okulları tanıma imkanı buldular.

Okul Tanıtım Gezileri için Okul Rehber Öğretmenlerimiz Ayten Yıldırım ve Aykut Özkan öğrencilerimize refakat ettiler.