tubitak

TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI 16 Mart Çarşamba günü okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim Fuarına katılımları ve okulumuzu ziyaretleri için Sorgun Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim KAZAR, Belediye Başkanımız Sn. M. Erkut EKİNCİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa ÖCAL, Şube Müdürlerimiz Coşkun BÖLÜKBAŞI, Hasan BAKIR, okul ve kurum müdürleri, öğrenci veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Mehtap TAŞDAN koordinatörlüğünde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı 10 Haziran perşembe günü yapıldı. Okulumuz çok amaçlı salonunda yapılan fuarımıza İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa ÖCAL, şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz, öğrenci ve veliler katıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

BİLİM FUARIMIZIN DİĞER RESİMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

2019 TÜBİTAK BİLİM FUARIMIZ 30 NİSAN SALI GÜNÜ OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA YAPILMIŞTIR.

2018 TÜBİTAK İLÇE SERGİMİZE 5 ESERİMİZLE KATILDIK. FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

2018 YILI TUBİTAK BİLİM FUARIMIZDAN RESİMLER

Haz

İLÇEMİZ DUTLUK PARKI GİRİŞİNDE YAPILAN TÜBİTAK PROJE SERGİSİNE OKULUMUZ 5 PROJE İLE KATILMIŞTIR.

Haz

OKULUMUZ TÜBİTAK BİLİM FUARIMIZ YAPILDI. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VE YARDIMCILARIMIZIN,VELİLERİMİZİN, ÖĞRENCİLERİMİZİN VE DİĞER OKULARDAN GELEN MİSAFİRLERİMİZİN GEZDİĞİ FUARIMIZ HERKES TARAFINDAN BEĞENİLDİ.