Milli Egemenlik Ortaokulu

AYDINLIKEVLER MAH. İMAM HATİP CAD. SORGUN YOZGAT
Vizyon
Okulumuzdaki her öğrencinin; liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Okulumuzda ve çevremizde bir değişim yaratmak ve sorunlar çıkmadan çözüm yolları üretmek, öğreten değil sürekli öğrenen ve gelişen olmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmekve onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak herkesi optimum düzeyde kendi yetenekleri doğrultusunda geliştirerek teknolojinin ve bilgi toplumunun gereklerine uygun eğitim metot tekniklerini uygulamak. insani yönümüzü ve sevgi temeline dayanan anlayışımızı sergilemek Kendimizi bilimin ve insanlığın, toplumun ortak değerlerinden yararlanan, geliştiren ve toplumu ileri götüren lokomotif olarak yetiştirmek, her gün daha ileriye ve güzele koşmak. Bilgi teknolojilerini etkin olarak kullanan kullanımını teşvik eden kendini ve çevresini sürekli geliştiren bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
08.30-15.15