rehberlik

Ock

Ergenlik dönemi, çocukluktan erişkinlige geçişin yaşandığı çok önemli bir çağdır. Genellikle 10-20 yaşları arasındaki evre, ergenlik dönemi olarak kabul edilir. Çocuklarımızın hayatlarının ikinci on yılını kapsar. Bu dönemin belirgin özelliği hızlı bir büyüme ve gelişme görülmesidir. Bu dönem fiziksel, zihinsel, sosyal, ruhsal ve cinsel gelişim alanlarını kapsamaktadır. Bu dönemin özellikleri hakkında okul rehber öğretmenlerimiz Ayten YILDIRIM -Kübra KARAKAŞ, Alperen KÖKÇÜ - Fatih DOĞAN ile öğrencilerimize ve velilerimize ergenlik dönemi ve özellikleri hakkında seminer yapıldı. Hocalarımıza, seminere katılım gösteren öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

GEÇEN YIL REHBERLİK SERVİSİMİZCE BAŞLATILAN PROJE KAPSAMINDA BU YIL DA VELİ ZİYARETLERİ DEVAM ETMEKTEDİR. OKUL MÜDÜRÜ REHBER ÖĞRETMEN VE SINIF ÖĞRETMENLERİ ZİYARETLERDE BULUNMAKTADIR. RESİMLERE OKULUMUZ WEB SİTESİ FOTO GALERİ MENÜSÜNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ

Beşinci sınıflardan öğretmen ve aile gözlemleri sonucu seçtiğimiz dokuz öğrenciyle birlikte sekiz haftalık olarak planlanan Atılganlık Eğitimi faaliyete geçmiştir. Eğitim sonucunda öğrencilerde, duygu ve düşüncelerini daha rahat ifade etmesi, kaygılarının azalması, kişisel haklarını daha rahat savunabilmesi durumlarının oluşması öngörülmektedir.

OKUL REHBERLİK SERVİSİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZİ İLİMİZDEKİ FEN VE SOSYAL BİLİMLERİ HER YÖNÜYLE TANITAN PANO HAZIRLADI.

ÖĞRENME STİLLERİ ANKET SONUCU

REHBERLİK PANOMUZ REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN SÜREKLİ GÜNCELLENEREK ÖĞRENCİLERİMİZE;

• YAPILAN ÇALIŞMALAR
  • DUYURULAR
  • PROJELER
  • DEĞERLER EĞİİTİMİ
  • SINAV SİSTEMİ

GİBİ KONULARDA BİLGİLENDİRME YAPILMAKTADIR.

OKUL REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ VE OKUL İDAREMİZ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNİ DÜZENLİ ZİYARET ÇALIŞMASI DEVAM ETMEKTEDİR

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Ayten YILDIRIM ve Kübra KARAKAŞ tarafından okulumuz kız öğrencilerine "Ergenlik Dönemi Özellikleri ve Sorunları" konulu seminer verildi.

DEĞERLER EĞİTİMİ

SINAV KAYGISIYLA NASIL BAŞA ÇIKABİLİRİM